fbpx

Соопштенија

Доктор Николов го демантира Заев: Ниту јас, ниту некој од Комисијата за здравство на ВМРО ДПМНЕ некогаш сме консултирани за мерките против КОВИД

Иако Зоран Заев вели дека биле повикани за да ги консултираат за здравствената политика во врска со ковид - 19, претседателот на Комисјата за здравство на ВМРО-ДПМНЕ, доктор Игор Николов ја обелоденува вистината „НИКОГАШ не сме биле повикани, ниту консултирани за предложените мерки за борба против ковид - 19“
Линк од ФБ статус:
Со почит,

Последни новости