fbpx

Соопштенија

Вџашени сме од нискиот степен на комуникација на Зоран Заев со медиумите и новинарите, како и потценувањето на јавноста со случајот во тетовската болница

Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Зоран Заев

Вџашени сме од нискиот степен на комуникација на Зоран Заев со медиумите и новинарите, како и потценувањето на јавноста со случајот во тетовската болница.

Згорезени сме од обидот за брутална политизација и тргувањето со несреќата и човечките судбини.

За Зоран Заев болниците во кои што народот треба да се лекува ги спореди со летни тераси на ресторани. Ете до толку му е грижа на Заев за здравјето на граѓаните.

Нема ниту М од морална одговорност од Зоран Заев и Венко Филипче. Веќе две недели нема никакви одговори за несреќата која се случи во Тетово.

Зоран Заев и Венко Филипче се обидуваат да избегнат одговорност за 14-те изгубени животи во модуларната болница во Тетово.

На Заев и Филипче најбитни им се провизиите и тендерите. Одговорност ќе има за тетовската болница. Ќе одговараат од прв до последен за изгубените животи.

 

Последни новости