fbpx

Соопштенија

Ниту една лага напишана во соопштенијата на СДСМ не може да го покрие фактот дека власта ги доведе земјоделците до питачки стап

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

СДСМ земјоделците ги доведе до питачки стап.

Незадоволството меѓу земјоделците од власта е се поочигледно. А, незадоволството не може да се покрие со ниту една лага напишана во соопштенијата на СДСМ.

Земјоделците најдобро на сопствена кожа ги чувствуваат погубните политики на СДСМ и затоа веќе не им веруваат.

СДСМ многу добро знае дека субвенциите за земјоделците ги воведе владата на ВМРО-ДПМНЕ.

Четири години откако СДСМ е на власт и секоја година се соочуваат со протест на тутунарите, лозарите, оризарите, сточарите.

Земјоделците очекуваат реална помош која за жал од СДСМ ја нема.

Доста е со поделби и разочарувања, доста е од незадоволство и револт.

Време е за Македонија за сите луѓе!

 

Последни новости