fbpx

Соопштенија

Најголема ноќна мора на СДСМ и ДУИ е коалицијата ВМРО-ДПМНЕ - АА - А, во октомври паѓа дуото Заев - Ахмети

 

Најголема ноќна мора на СДСМ и ДУИ е коалицијата ВМРО-ДПМНЕ - АА - А, во октомври паѓа дуото Заев - Ахмети.

СДСМ не пропушта изјава или пресконференција, а да не го потенцира стравот од коалицијата која ќе ги порази во октомври.

СДСМ знае дека губи од ВМРО-ДПМНЕ - АА - А.

Кандидатите со кои ВМРО-ДПМНЕ истапува се нови луѓе, професионалци, и докажани во средините во кои работат.

Наспроти понудата на ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ предлага стари кадри кои смениле и по неколку функции, и нема што ново да им понудат на граѓаните

Што може Петре Шилегов и Горан Сугарески да понудат и направат. И двајцата имаа доволно време и можности да сработат нешто, но тие немаат ниту еден проект зад себе.

На 17 октомври народот ќе го казни СДСМ за сите погрешни политики. Време е за промени. Време е за Македонија за сите луѓе.

Последни новости