fbpx

Соопштенија

Од власта веќе никој не бара одговори, од нив бараме само одговорност

 

Од власта веќе никој не бара одговори, од нив бараме само одговорност.
 
Мизерна неспособност!
 
Линк од ФБ статус:
 
Со почит,
 

Последни новости