fbpx

Соопштенија

Од Заев и СДСМ веќе никој не бара одговори, од Заев и од СДСМ се бара одговорност

 

Режимот не може да се освести од приватната журка и се појави во Кочани дури откако цела држава ја увиде нивната целосна неспособност и незаинтересираност.

Зоран Заев и СДСМ се целосно одлепени од реалноста кога во вакви моменти се обидуваат да продава флоскули за повисоки плати на пожарникарите, итна поправка на канадерите или набавка на нови ПП возила.

Заев не разбира дека неспособноста е сега и тука и дека нивните лаги не минуваат.

Граѓаните беа оставени сами.

Парите и задолжувањата се трошат за непотребни луксузи на власта.

Канадерите три години не се сервирани.

Противпожарни возила не се набавени.

Капацитетите за гаснење пожар се руинирани.

Денеска СДСМ покажа дека се најлошото за Македонија.

Од Заев и СДСМ веќе никој не бара одговори, од Заев и од СДСМ  се бара одговорност.

 
Со почит,
 

Последни новости