fbpx

Соопштенија

Ковачки до Пендаровски: Проверете си дали некој требало да земе провизија и колку? Зошто е избркана странската фирма за сервисирање на авионите за гаснење на пожари?

 

При распишан тендер за сервисирање на авионите за гаснење на пожари, некој не дозволил да се склучи договор за сервисирање. Скапо ли му било или нешто друго е во прашање?

Претседателе на "нашата земја", проверете си дали некој требало да земе провизија и колку? Зошто е избркана странската фирма за сервисирање?

Чекајте нека изгори цела Македонија, па после ќе се дообјаснуваме...

#ОдговорностМораДаИма

#Неспособни

Линк од ФБ статус: 

https://www.facebook.com/110023243955142/posts/360467702244027/

Последни новости