fbpx

Соопштенија

ИТНО да им се помогне на луѓето во Kочани, наместо власта сама да прославува на Мечкин Камен

 

Алармантно! Кочани цел ден се бори со огнена стихија, ИТНО целосен фокус на Владата која во моментот сама слави на Мечкин Камен. ИТНО да им се помогне на луѓето. Ова е реалниот живот, битка со огнена стихија и неспособната влада!

Имаше хеликоптер за пат од Скопје до Прилеп за Заев и Венко, а сега нема...

Линк од ФБ статус: 

https://www.facebook.com/829371753904952/posts/1927825314059585/

Последни новости