fbpx

Соопштенија

Покана за настан - Трибина во Карпош „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“

Почитувани, Ве известуваме дека денеска 21.07.2021 година (среда) во 20 часот на плоштадот кај Млечен ресторан, во Општина Карпош ќе се одржи трибина „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“.

На настанот свое обраќање ќе има:

  • Проф. д-р. Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ
  • Гордана Силјановска Давкова, пратеник во Собранието на Република Македонија
  • Гордана Кочоска Димитриеска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ
  • Дарко Лазаров, претседател на Комисија за економија, туризам и инвестиции на ВМРО-ДПМНЕ

Пред почетокот на настанот изјава за медиуми ќе даде претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, проф. д-р. Христијан Мицкоски.

tribina21072021

Последни новости