fbpx

Соопштенија

Заев го пцуе сопствениот народ, ВМРО-ДПМНЕ со убедливо водство на анкетите за парламентарни избори

 

Факти кои го одбележаа денот:

1.Зад камерите Заев го пцуе и навредува сопствениот народ, а кога е пред камери е со рака на срце.

2.Анкетите јасно покажуваат дека доколку сега би се одржале парламентрани избори ВМРО-ДПМНЕ ќе победи со предност од 1.6%.

3.За ВМРО-ДПМНЕ најважно е здравјето на граѓаните.

4.Во услови на корона криза власта предводена од СДСМ не презема ништо за да се помогне на граѓаните и стопанствениците.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости