fbpx

Соопштенија

СДСМ се уплашени од блокадите на ВМРО-ДПМНЕ затоа што им го разоткриваат предавството

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

СДСМ се уплашени од блокадите на ВМРО-ДПМНЕ затоа што им го разоткриваат предавството. Затоа приведоа и тепаа дете, затоа го кријат документот кој Заев го преговара.

Заев мора да каже дали на маса е бугарската декларација  и македонската национална посебност.

Со Заев како преговарач се разговара за работи за кои никој во светот не преговара, затоа што се право на секој еден народ.

На Заев му пречи народот, кој еднаш го спречи во предавство, затоа проба да го апси и заплаши.

Народот и ВМРО-ДПММЕ не се плашат и затоа се на блокадите, затоа што Македонија е пред се.

Со Заев Македонија само губи. 4 години Заев, 4 години украден живот. Доста е!

 

Со Почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости