fbpx

Соопштенија

Најдоброто за нашите општини е да си замине СДСМ

Соопштение до јавноста - реакција на изјавата на Љупчо Николовски 

Почитувани,

Најдоброто за нашите општини е да си заминат СДСМ и Зоран Заев зошто украдоа 1 милијарда евра пари од граѓаните.

Најдоброто за нашите општини е да си замине СДСМ затоа што долгот изнесува 63 проценти или секој човек должи по 3500 евра со СДСМ.

Најдоброто за нашите општини е да си замине СДСМ затоа што лицето на СДСМ е Боро Марлборо, Курто Дудуш и градоначалникот измамник Петре Шилегов.

Најдоброто за нашите општини е да си замине СДСМ затоа што Охридското езеро влезе во црвената зона на најзагадени езера со што се доведе под прашање заштитата од УНЕСКО.

Најдоброто за нашите општини е да си замине СДСМ затоа што Шилегов илзажа дека ќе гради тунели под Кале, подземни и надземни сообраќајници, нови булевари, а наместо тоа Скопје доби три зелени жардињери и гинко дрво.

Шилегов направи измама од 12.8 милиони евра преку продажба на Градската куќа.

СДСМ и Заев се најлошото за нашата општина.

Последни новости