fbpx

Соопштенија

За сите навреди и криминали ќе го стаса Зоран Заев казна и тоа од народот

 Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Очајот во СДСМ е се поочигледен.

По обелоденувањето на вистината дека Заев е вмешан во случајот „Рекет“, сега очајно се обидува сите нивни неуспеси и криминали да ги прикријат.

Пласирање на лажни вести нема да им помогне на СДСМ.

Најдобро е Зоран Заев да излезе и да ја каже целата вистина.

А, ВМРО-ДПМНЕ не може да помогне во тоа што Заев се дрзнал да го пцуе и навредува народот.

ВМРО-ДПМНЕ не е виновно што Зоран Заев контролирал студентското движење, и што говори за шарените, но добро е и да знаат Албанците што мисли тој за Али Ахмети.

СДСМ одговорност нека бараат од Зоран Заев.

А, за сите навреди и криминали ќе го стаса Зоран Заев казна и тоа од народот.

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости