fbpx

Соопштенија

Петре Шилегов ќе го полни ЈСП со нови 65 партиски кадри

 

МРЗЛИВИОТ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ НЕМИЛОСРДНО ПРОДОЛЖУВА ДА ПРЕПОЛНУВА СО ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА.

СЛЕДУВААТ НОВИ 65.

Во безидејност и очекување на сигурен пораз на локалните избори во Град Скопје, СДСМ продолжува со превработувања во јавните претпријатија.

Во викенд изданието на дневниот весник ,,Нова Македонија" објавени се два огласи за вработување во ЈСП.

Едниот оглас е објавен за нови 39 вработувања а додека на другиот се предвидени нови 26 партиски послушници.

Линк од ФБ статус:

https://www.facebook.com/105990147751145/posts/336292034720954/

Со почит,

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт.

Последни новости