fbpx

Соопштенија

Шилегов не може да се справи со дожд, а не пак да реши проблеми на скопјани, денеска Скопје е хаос

Соопштение до јавноста

Петре Шилегов не може да се справи со дожд, а не пак да реши проблеми на скопјани, денеска Скопје е хаос.

Шилегов не треба да биде фараон, доволно е да биде градоначалник, кој ќе се справи со 10 литри дожд на метар квадратен.

Скопје со Шилегов е поплавено од обичен дожд, како ли би изгледало од посилно невреме?

Ако не крадеше милиони за противпожарни скали, ќе имаше и за решавање  на атмосферската канализација.

4 години нема направено ништо суштински. Нема еден проект.

4 години власт на Шилегов и Заев, 4 години украден живот. Доста е!

Последни новости