fbpx

Соопштенија

Шилегов наместо да препелка пред камери, нека почне да си спрема одбрана, одговорност за скалата и за се друго ќе има

Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Петре Шилегов 

Шилегов наместо да препелка пред камери, нека почне да си спрема одбрана, одговорност за скалата и за се друго ќе има.

И врапчињата на гранка знаат колку е криминална оваа власт.

Нема поголем тендер кој не е во дослух со врвот на власта.

Не може една противпожарна скала да чини кај нас дупло поскапо од таа во Загреб. Граѓаните не се наивни.

Од авион се гледа дека има злоупотреби. Институциите само треба да си ја завршат работат и да го испитаат случајот до крај.

Моменталната неказнивост не значи дека Шилегов и нему блиските се спасиле, со воспоставување на правото ќе има одговорност за секој еден кој ги кршел законите.

 

Последни новости