fbpx

Соопштенија

Слушнавме како Кичеец зборува за Рекет за Заев од Дака, а Мијалков не го спомнаа три години додека им беше партнер

Соопштение до јавноста, реакција на прес конференцијата на Стефан Васев

Слушнавме како Кичеец зборува за Рекет со Дака за Заев, 300.000 евра и маркица за бензинска, ЈО не реагира, а Кичеец наместо во затвор седи на плажа.

Смешно е кога СДСМ сака да го поврзе Кичеец со Мицкоски, а тој во време на СДСМ наместо во затвор седи на плажа.

Јасна е коалицијата на Заев со Кичеец, цела јавност гледа кој за кого работел.

Три години СДСМ не го спомна Мијалков додека го користеа за разни комбинации, народот препознава кој со кого е.

СДСМ даде пасоши на цел наркосвет. Сите светски босови земаа македонски документи. СДСМ  е срам за Македонија.

 

Последни новости