fbpx

Соопштенија

Ова е тероризам, а не 27ми април, ќе има кривични и одговорност за кршењето на протоколите, законите и Уставот

 

Ова во Собрание е тероризам, а не 27 април!

Кога законите и правилата не важат за власта.

Медиумите пишуваа дека човек почина затоа што немало брза помош, а денес за аздисот на власта и пратеничката има.

Крајот брзо ќе им се случи, а ќе има и кривични пријави и одговорност за кршењето на протоколите, законите и Уставот!

 

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1845340275641423

 

Последни новости