fbpx

Соопштенија

Јанушев за пратениците од СДСМ кои кршеа изолација: Ќе одговарате за кривични дела против здравјето на граѓаните, казна затвор е 3 години

 

Според член 205 од Кривичниот закон за кривични дела против здравјето на граѓаните, пратениците од редовите на СДС треба да се казнат со затвор 3 години!

Пред неколку месеци човек почина поради тоа што не стигна брзата помош.

За СДС не се битни граѓаните, битен е само бизнисот ... и овие хоштаплери зборуваат за морал, етика, правна држава ...

#ЌеОдговарате

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/796340351087634

Последни новости