fbpx

Соопштенија

Заев и неговата влада на граѓаните им сервираа порази, понижувања и лажни ветувања

 Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Зоран Заев и неговата криминална влада во изминативе три години ништо не направија. Оваа влада единствено сервираше на граѓаните лажни ветувања.

Датумот за отпочнување на преговори за членство во ЕУ, Македонија требаше да го добие многу порано.

Единственото нешто кое СДСМ го направи изминатите три години е тоа што го промени уставното име на државата.

Граѓаните на Република Македонија од Заев добија порази и понижувања.

Крајот на поразите, криминалот и корупцијата се ближи. На 12-ти април граѓаните ќе го казнат Заев за сиот криминал што го стори додека беше на власт.

Граѓаните на 12-ти април ќе му порачаат Зоран Заев и СДСМ никогаш повеќе!

 

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости