fbpx

Соопштенија

Шпанско село се проширува, СДСМ менува имиња на школо, а Нина Ангеловска непрекинато се задолжува

 Соопштение до јавноста

Факти кои го одбележаа денот:

1.Шпанско село 2 се шири, косопственик на плацеви на Водно заедно со Филипче е и директор на Клиника.
2.СДСМ незаконски ги промени имињата на две училишта во Чаир.
3.Езерата во Македонија пред пресушување. Тиквешко езеро е дупка полна со песок.
4.АХВ половина година не вршела мониторинг на храна.
5.СДСМ денеска не задолжи за нови 8.1 милијарда денари.
6.Власта вандализира билборди. Нервоза кај СДСМ да не се дознае вистината за Луј Витон ташната.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости