fbpx

Соопштенија

ДОНАЦИИ-ВМРО-ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА Изборна кампања 2020година во Изборни единици: 1,2,3,4,5,6 и 7

Photo 1

Photo 2Photo 3Photo 4 Photo 5

Photo 6

Photo 7

Photo 8

 

 

Последни новости