fbpx

Соопштенија

СДСМ пописот го користи за да создаде меѓуетнички тензии со цел да го сокрие криминалот на Зоран Заев

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

СДСМ пописот го користи за да создаде меѓуетнички тензии со цел да го сокрие криминалот на Зоран Заев.

Нивната реакција потврдува дека СДСМ работи за лажиран попис.
Се потврдува се што ВМРО-ДПМНЕ кажа, СДСМ од пописот кој е суштинска операција прави политичка операција.
СДСМ нема за цел да спроведе попис, туку пазар за ситни политички поени.
ВМРО-ДПМНЕ не е консултурано. СДСМ спроведува насилие со пописот.
СДСМ нема капацитет за национален консензус по ниедно прашање и ги минира сите обиди на ВМРО-ДПМНЕ на конструктивност.
СДСМ руши се. СДСМ нема капацитет за државност.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости