fbpx

Соопштенија

Цело општество тоне, а СДСМ купува кондоми за милиони

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на прес конференцијата на Стефан Стефановски

 

СДСМ да каже зошто набавува 187.000 кондоми и 50.000 лубриканти, кога 100.000 граѓани живеат со 50 денари на ден!

СДСМ да каже зошто фрлаат милиони за кондоми и лубриканти, а во ек на коронавирус наместо набавки на заштитна опрема, дeзинфисиенси и тестови бара донации.

Жално е кога владата има пари за се, само за граѓаните не.

Македонија од ден во ден тоне, а СДСМ е главниот виновник за тоа.

Милиони се фрлаат на кондоми и лубриканти, а нема пари за учебници, ниту електронски, ниту печатени.

Цело општество тоне, а СДСМ купува кондоми за милиони.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости