fbpx

Соопштенија

СДСМ со тези како Гебелс и неговиот фирер Хитлер

 Соопштение до јавноста - став на Рашела Мизрахи, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Мизрахи ја загрози македонската европерспектива е во превод Евреите се опасност за Европа како изваден цитат од говорите на Гебелс и неговиот фирер Хитлер.

Очекувам во следната ваква изјава на СДСM да бидам нацртана како карикатура со огромен нос и наочари.

ЗНАМ ДЕКА НЕМАТЕ СРАМ, НО МАКЕДОНИЈА СЕ СРАМИ ОД ВАС!

https://www.facebook.com/105165631005361/posts/208229560698967/

Последни новости