fbpx

Соопштенија

Извештај од донации (01.01.2020-30.06.2020)

 

Извештај од донации на ВМРО-ДПМНЕ од 01.01.2020 година до 30.06.2020 година.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Последни новости