fbpx

Соопштенија

Покана за настани (29.06.2020)

Почитувани, Ве известуваме дека во текот на утрешниот ден 30.06.2020 година, носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

-Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети Општина Конче во 17:00 часот, Општина Радовиш во 18:30 часот, Општина Струмица во 20:30 часот.

-Носител на ИЕ 1, проф. д-р. Гордана Силјановска Давкова во 13:00 часот ќе даде изјава на Боемска улица.

Во 20:00 часот предвидено е Трибина позади Филхармонија.

-Носител на ИЕ 2, Владо Мисајловски, во 12:00 часот Блага Вода населено место Стопански двор, Волково, при што е предвидено да биде дадена изјава за медиуми.

- Носител на ИЕ 6, Дафина Стојаноска, во Гостивар 13:00 часот ќе оствари средба со турчинки во Качамаку и УЖ, по завршување на средбата предвидена е изјава за медиуми.

Во 18:00 часот ќе ја посети МК Циглана и ќе оствари средба со граѓани. По средбата е предводено изјава за медиуми.

Гo покануваме вашиот медиум да ги проследи настаните почитувајќи ги мерките за заштита од Ковид 19 носејќи лична заштитна опрема. 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Attachments area

Последни новости