fbpx

Соопштенија

Обелоденети се докази дека Рашковски и Заев донеле Одлука за продажба на ШИК Јелак во Тетово, објектот за кој Миодраг Давидовиќ Дака платил 300 илјади евра

 Факти кои го одбележаа денот:

1.Обелоденети се докази дека Рашковски и Заев донеле Одлука за продажба на ШИК Јелак во Тетово, објектот за кој Миодраг Давидовиќ Дака платил 300 илјади евра.

2. Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово го осуетила планот на Заев за раскрчмување на ШИК Јелак, за што земал 300.000 евра.

3. СДСМ не се извинува за сексизмот и говорот на омраза кон жените.

4. Агенти на Агенцијата за разузнавање со службено возило на митинг на СДСМ.

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости