fbpx

Соопштенија

Зоран Заев земал 300.000 евра поткуп од српски бизнисмен со руски врски. ЈО не презема ништо

 Факти кои го одбележаа денот:

1. Зоран Заев земал 300.000 евра поткуп од српски бизнисмен со руски врски. ЈО не презема ништо.

2. Заев го финансирал референдумот со пари од српски бизнисмен со руски врски.

3. Заев ја злоупотребувал премиерската функција за да ветува услуги и рекетира бизнисмени.

4. Дончев испумпувал пари од Македонија во Швајцарија, институциите молчат.

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости