fbpx

Соопштенија

Објавени нови снимки, Ден Дончев објаснува како се изнесени 10 - 15 милиони евра од Македонија. Рекет зафаќа нови размери

Факти кои го одбележаа денот:

1. Објавени нови снимки, Ден Дончев објаснува како се изнесени 10 - 15 милиони евра од Македонија. Рекет зафаќа нови размери.

2. Ден Дончев приведен во полициска станица.

3. Боки 13 доби закани по живот една недела откако кажа дека парите од Рекет завршиле кај Зоран и Вице Заев.

4. ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на 640 милиони евра субвенции за земјоделците за цел мандат.

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

 

Последни новости