fbpx

Соопштенија

СДСМ си поигрува со Арачиновци. По лагата дека ќе вработат 200 пилоти тргнаа во нов поход со нови лаги

Соопштение до јавноста – реакција на изјавата на изјавата на Оливер Спасовски и Горан Сугарески

СДСМ се врати на местото на злосторот. Граѓаните не забораваат дека СДСМ и Заев  пред три години излажаа во Арачиново дека ќе вработат 200 пилоти. По таа лага денеска без никаков срам одат и ја бараат довербата од тие граѓани.

Повеќе од јасно е дека СДСМ оди помеѓу народот само пред избори само за да добие некој глас повеќе.

СДСМ не направи ниту канализација, а не пак некој покрупен инфраструктурен проект.

СДСМ покажа дека можат единствено повеќе криминал, можат повеќе корупција и можат само порази. Да ставиме крај на виткањето кичма. Исправи се Македонијо! Одбери обнова!

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости