fbpx

Соопштенија

Заев излажа за се!

Соопштение до јавноста 

Излажа за бесплатното лекување!

Излажа за платите!

Излажа за сиромаштијата!

Излажа за промената на името!

Излажа за независноста на судството!

Излажа за враќање на младите!

Излажа за смртта на Младенов!

Излажа за се!

Македонија не заборава!

 

 

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости