fbpx

Соопштенија

ВМРО-ДПМНЕ со 3 проценти во предност пред СДСМ и БЕСА

Соопштение до јавноста

Факти кои го одбележаа денот:

1. ВМРО-ДПМНЕ со 3 проценти во предност пред СДСМ и БЕСА. Убедлива победа во 5 од 6 Изборни единици.

2. ЈО под диктат на Заев не отвора предмет за Ден Дончев, иако целата јавност го виде со цел сноп пари во рака.

3.Нина Ангеловска не кажува дали купила стан од над 100.000 евра и не го пријавила.

4. Просечната плата во април помала за 600 денари.

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости