fbpx

Соопштенија

Љупчо Николовски лаже како неговиот шеф Зоран Заев

Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Љупчо Николовски

По 15-ти јули СДСМ останува во мрачното минато.

По 15-ти јули ќе започне големата обнова на Република Македонија, која ќе донесе подобро здравство, подобро образование, судство во кое нема веќе да диригира Зоран Заев.

Празните ветувања на Љупчо Николовски граѓаните ги прочитаа. Граѓаните знаат дека Љупчо Николовски лаже како неговиот шеф Зоран Заев.

СДСМ само лаже и манипулира. Ветуваа 100.000 денари плата за лекарите но докторите беа оставени сами да се борат со пандемијата. Ветуваа 600 километри нов автопат, но не беа способни ниту 2 километри да направат.

 СДСМ покажа дека можат единствено повеќе криминал, можат повеќе корупција и можат само порази. Да ставиме крај на виткањето кичма. Исправи се Македонијо! Одбери обнова!

 

 Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

 

Последни новости