fbpx

Соопштенија

Македонија не заборава!

Соопштение до јавноста

Најкорумпирана држава во Европа!

 Ја уништија економијата!

Хибриден режи, заробена држава!

Го продадоа името!

Ослободуваат убијци на деца!

Го уништија здравството!

Излажаа за екологијата!

Ги излажаа земјоделците!

Лаги, лаги, лаги!

Ги предаваат Делчев и македонската историја!

Македонија не заборава!

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости