fbpx

Соопштенија

ВМРО-ДПМНЕ со Програма од над 1000 проекти, за обнова на Македонија

Факти кои го одбележаа денот:

1. ВМРО-ДПМНЕ со Програма од над 1000 проекти, за обнова на Македонија.

2. ВМРО-ДПМНЕ со ветување за заздравување на економијата уште во првиот квартал од 2021 година и раст на платите за 25 % за 4 години.

3. ЈО молчи и не отвора истрага за Заев и Дончев. Поранешниот директор на ФЗОМ е првиот политичар кој е фатен со снопче пари на видео снимка.

4. Ангеловска молчи дали се подновила со стан од 100.000 евра.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Последни новости