fbpx

Соопштенија

Поради опструкции од Власта и нервозата поради престојниот пораз, наместо пред домот на културата, ВМРО-ДМНЕ ќе ја промовира програмата на плоштадот Магнолија во Битола

Соопштение до јавноста

Поради директни опструкции од СДСМ и власта во општина Битола раководена од Наташа Петровска, пред се поради нервозата предизвикана од престојниот пораз на изборите на ВМРО-ДПМНЕ не му беше отстапен јавниот простор пред домот на културата во Битола за промоција на програмата на ВМРО-ДПМНЕ.
Поради тоа ВМРО-ДПМНЕ Ве известува дека ќе ја промени локацијата на презентација, а во 13 часот ќе ја презентира својата предизборна програма на Плоштад „Магнолија“.
Крајот на СДСМ се ближи.
Изборот е помеѓу обнова која ќе ја донесе ВМРО-ДПМНЕ и измама која ја имаме од Заев и СДСМ. Македонија не заборава, и народот ќе ја направи разликата.

 

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

 

Последни новости