fbpx

Соопштенија

Ден Дончев е снимен како зема рекет, вели дека добил пас од Заев

Соопштение до јавноста

Факти кои го одбележаа денот:

1. Ден Дончев е снимен како зема рекет, вели дека добил пас од Заев.
2. ЈО молчи, за првата видео снимка во Македонија од политичар како зема рекет во кеш.
3. Нина Ангеловска молчи и не кажува дали купила стан од над 100.000 евра.
4. СДСМ со бомби, а ВМРО-ДПМНЕ со проекти на избори.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

 

Последни новости