fbpx

Прес конференции

Калошев по вчерашното приведување: Поднесовме претставка до внатрешна контрола, очекуваме од МВР да има санкции и извинување

Почитувани,

Денеска поднесовме Претставка до внатрешната контрола во МВР, очекуваме органите да одговорат по истата, да биде санкциониран сторителот.

И го повикувам МВР да се извини, а воедно сакам да ги повикам денеска во 15 часот сите граѓани на Република Македонија повторно да дојдат на протест.

За Македонија се работи!

 

 

 

 

Последни новости