fbpx

Прес конференции

Милошоски: Образованието, стопанството и инфраструктурата ќе ни бидат во преден план за активностите што ќе ги имаме во општина Свети Николе

Почитувани,

Денеска сме во Свети Николе ќе направиме средба со повеќе граѓани, меѓу кои и оние помали стопанственици кои што работат во општината и за жал се соочуваат со големи стопански проблеми. Очекуваме да ги слушнеме нивните мислења и за локалните проблеми за да можеме истите да ги преточиме како проекти во програмата со која што би настапиле за локалните избори во Свети Николе.

Пред се сакам да укажам на тоа дека образованието, стопанството и инфраструктурата ќе ни бидат во преден план за активностите што ќе ги имаме во општина Свети Николе. 

 

Последни новости