fbpx

Прес конференции

Јанушев: Ќе бидеме најсилниот сојузник на земјоделците

Ќе бидеме најсилниот сојузник на земјоделците. Мора да создадеме услови за овие луѓе да ја вратат вербата во државата и системот. Тоа се луѓе кои преку своите производи се амбасадори на нашата Македонија.
Доаѓаат убави денови за македонскиот земјоделец. Доаѓа #обнова.

#ИсправиСеМакедонијо 🇲🇰

 

https://www.facebook.com/i.janusev/videos/570729236971287/?v=570729236971287

Последни новости