fbpx

Најдобри твитови

Владата повторно со лаги и манипулации

Владата повторно со лаги и манипулации. Оливер Спасовски понуди мерки кои не се спроведливи. Ако се погледне рокот на испорачување, тогаш ќе се види дека исплати во јуни и јули не може да се случат ако имаме избори заклучно со 60 дена од завршување на вонредната состојба.

https://twitter.com/IJanushev/status/1262312048232464384?s=20

Последни новости