fbpx

Најдобри твитови

Здравствената криза се продлабочува (Видео)

 Здравствената криза се продлабочува, за една недела имаме 170 новозаразени и десетина мртви од корона вирусот.

https://twitter.com/MickoskiHM/status/1262323388976189442?s=20

Последни новости