fbpx

Најдобри твитови

По фијаското на лидерската средба на Заев и СДСМ и катастрофалното претставување на интервјуто на еден од националните медиуми, деновиве “трубадурите” на власта во очајнички обиди да се спасува нешто што никој не може да го спаси

По фијаското на лидерската средба на Заев и СДСМ и катастрофалното претставување на интервјуто на еден од националните медиуми, деновиве “трубадурите” на власта во очајнички обиди да се спасува нешто што никој не може да го спаси.

https://twitter.com/IJanushev/status/1261235676596645888

Последни новости