fbpx

Најдобри твитови

Кога кариеризмот ти е идеологија, лакираните чевли ти се сладолед!

Кога кариеризмот ти е идеологија, лакираните чевли ти се сладолед!

https://twitter.com/AMiloshoski/status/1253573624432332802

Последни новости