fbpx

Најдобри твитови

Три објекти изгореа во изминативе месец дена во струмичката касарна, случај нема

 Три објекти изгореа во изминативе месец дена во струмичката касарна, случај нема. Во струмичката касарна згради градат семејството Заеви тоа го знаат сите во Струмица.

https://twitter.com/AlexandarMKD/status/1255588738572398593

Последни новости