fbpx

Најдобри твитови

Народот заедно со ВМРО-ДПМНЕ си кажа и му порача на Заев дека ПРАВ Е ПАТОТ САМО ДО ИЗДРИЗОВО

Народот заедно со ВМРО-ДПМНЕ си кажа и му порача на Заев дека ПРАВ Е ПАТОТ САМО ДО ИЗДРИЗОВО!
И му ветуваме на Заев дека ќе го реконструираме...!
Да живее Република Македонија! 

https://twitter.com/DimsaArsovski/status/1232393820320550918

Последни новости