fbpx

Најдобри твитови

55 милиони евра има државата помалку собрано од стопанството, бизнисите се оставени на цедило

 

55 милиони евра има државата помалку собрано од стопанството, бизнисите се оставени на цедило.

https://twitter.com/MickoskiHM/status/1257976539515441154

Последни новости