fbpx

Најдобри твитови

Учествував на Самитот на лидери на ЕПП во чиј фокус е Западниот Балкан

Учествував на Самитот на лидери на ЕПП во чиј фокус е Западниот Балкан, од кој дел е и Македонија. Во моето онлајн обраќање му се заблагодарив на хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ за поддршката која ја дава за проширување на Унијата, но и на претседателот на ЕПП, Доналд Туск.

https://twitter.com/MickoskiHM/status/1258079644659613696

.

Последни новости