fbpx

Најдобри твитови

Се слуша и како Заев не рекетирал само бизнисмени, туку разговорите му требале и за рекетирање на политичари

Интересен е оној дел кога сега се правда дека немал комуникација со Чауш, а веднаш потоа јасно се слуша како тој им ги преведувал разговорите од албански. И, арно ама, се слуша и како Заев не рекетирал само бизнисмени, туку разговорите му требале и за рекетирање на политичари.

https://twitter.com/IJanushev/status/1259775887593127936

Последни новости